Blogg

RSS

Så här förbereder du dig för flyttstädning

16 Apr 2024

Så här förbereder du dig för flyttstädning: En guide för en smidig övergång

Att flytta är en spännande tid, men det kan också vara en stressig och hektisk period, särskilt när det kommer till flyttstädning. Att lämna ditt gamla hem rent och prydligt är inte bara en hygienisk nödvändighet utan också ett krav för att få tillbaka din deposition eller för att undvika extra kostnader. För att underlätta övergången och se till att din flyttstädning går smidigt, har vi sammanställt några användbara tips och tricks för att förbereda dig inför den stora dagen.

Så här förbereder du dig för flyttstädning

 1. Planera i förväg: Förberedelse är nyckeln till en lyckad flyttstädning. Börja planera i förväg genom att göra en lista över alla uppgifter som behöver utföras innan städningen. Det kan inkludera att skaffa nödvändiga rengöringsprodukter, organisera transport för att kasta eller donera oanvända föremål, och schemalägga tid för att utföra städningen.

 2. Sätt tid åt varje område: Dela upp ditt hem i mindre sektioner och tilldela tid för varje område. På så sätt undviker du att känna dig överväldigad och kan fokusera på en sak i taget. Kom ihåg att prioritera utrymmen som kök, badrum och sovrum, eftersom dessa vanligtvis är de mest krävande områdena när det gäller städning.

 3. Använd rätt verktyg och produkter: För att utföra en effektiv flyttstädning är det viktigt att ha rätt verktyg och rengöringsprodukter till hands. Se till att du har allt från dammsugare och mopp till desinfektionsmedel och fönsterputs. Att ha allt du behöver tillgängligt kommer att göra processen smidigare och mer effektiv.

 4. Börja med det stora och arbeta dig nedåt: När du börjar städa, börja med de större uppgifterna och arbeta dig nedåt till mindre detaljer. Till exempel kan du börja med att dammsuga och moppa golven, sedan rengöra ytor och slutligen ta itu med detaljer som fönsterputsning och dammtorkning. Genom att följa denna strategi undviker du att återvända till redan rengjorda områden.

 5. Ta hjälp om det behövs: Att utföra en flyttstädning ensam kan vara överväldigande, så var inte rädd för att be om hjälp om det behövs. Om möjligt, involvera familj och vänner för att göra processen roligare och mer effektiv. Du kan också överväga att anlita professionell städhjälp om du känner att det är för mycket att hantera på egen hand.

Genom att följa dessa tips och förbereda dig i förväg kommer du att kunna genomföra din flyttstädning på ett effektivt sätt och lämna ditt gamla hem rent och prydligt för nästa hyresgäst eller ägare. Kom ihåg att det är en viktig del av flytten och kan hjälpa dig att undvika onödiga bekymmer och kostnader längre fram. Lycka till med din flytt!

Städning hemma Umeå

12 Mar 2024

Professionell städning hemma i Umeå - Gör ditt hem skinande rent utan ansträngning!

Drömmer du om ett skinande rent hem men saknar tid eller energi för att göra det själv? Oroa dig inte längre! Vår professionella städtjänst i Umeå är här för att ta hand om allt åt dig och låta dig njuta av ett fräscht och välstädat hem utan ansträngning.

Städning hemma Umeå

Varför välja vår städtjänst hemma i Umeå?

 1. Erfarenhet och tillförlitlighet: Med många års erfarenhet inom städbranschen och ett dedikerat team av erfarna städexperter kan du lita på oss för att leverera en pålitlig och högkvalitativ städning varje gång. Vi vet vad som krävs för att få ditt hem att skinna.

 2. Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje hem är unikt, vilket är därför vi erbjuder skräddarsydda städplaner som passar dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver en regelbunden veckostädning eller en mer omfattande vårstädning, kan vi anpassa våra tjänster efter dig.

 3. Miljövänliga produkter: Vi är måna om både din hälsa och miljön, vilket är därför vi använder endast miljövänliga städprodukter som är skonsamma mot ditt hem och planeten. Med oss kan du njuta av ett rent hem utan att behöva kompromissa med din hälsa eller miljön.

Låt oss göra städningen åt dig!

Sluta slösa din värdefulla tid och energi på att försöka hålla ditt hem rent på egen hand. Med vår professionella städtjänst hemma i Umeå kan du koppla av och njuta av ett rent och fräscht hem utan att lyfta ett finger. Kontakta oss idag för att boka din första städning eller för att få mer information om våra tjänster. Med vår hjälp kommer ditt hem i Umeå att bli skinande rent på nolltid!

Professionell flyttstädning i Umeå - Lämna ditt gamla hem i perfekt skick!

När det är dags att flytta till nya äventyr är en av de viktigaste uppgifterna att se till att lämna ditt gamla hem i perfekt skick. Flyttstädning kan dock vara en tidskrävande och utmanande uppgift, särskilt när du redan har så mycket annat att tänka på inför flytten. Men oro dig inte, vår professionella flyttstädningstjänst i Umeå är här för att ta hand om det åt dig.

Varför välja vår flyttstädningstjänst i Umeå?

 1. Erfarenhet och kompetens: Med många års erfarenhet av flyttstädning har vårt team av städexperter den kunskap och kompetens som krävs för att utföra en grundlig och effektiv städning av ditt gamla hem. Vi vet vilka områden som behöver extra uppmärksamhet för att lämna ditt hem i perfekt skick.

 2. Grundlig rengöring: Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller flyttstädning. Vi rengör noggrant varje yta och hörn, inklusive svåråtkomliga områden som ofta förbises. Vi tar bort damm, smuts och fläckar för att säkerställa att ditt gamla hem är skinande rent när du lämnar det.

 3. Flexibilitet och bekvämlighet: Vi förstår att flyttning kan vara stressig, vilket är därför vi erbjuder flexibla bokningstider för vår flyttstädningstjänst i Umeå. Vi kan anpassa oss efter din tidsplan och se till att städningen utförs på en tid som passar dig bäst.

Lämna ditt gamla hem i trygga händer med vår flyttstädningstjänst!

Med vår professionella flyttstädningstjänst i Umeå kan du känna dig trygg med att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick för nästa hyresgäst eller köpare. Låt oss ta hand om det tunga arbetet så att du kan fokusera på att planera din flytt till ditt nya hem. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning eller för att få mer information om våra tjänster. Med vår hjälp kan du säkerställa en smidig och stressfri flyttupplevelse!

Vi utför även flyttstädning i Skellefteå.

Läs mer om RUT-avdrag på Skatteverket

Städning hemma Norrköping

12 Mar 2024

Professionell städning hemma i Norrköping - Gör ditt hem skinande rent!

Är du trött på att komma hem till ett kaos av damm och smuts? Längtar du efter ett skinande rent hem utan att behöva lägga timmar på städning varje vecka? Då har du kommit rätt! Vår professionella städtjänst i Norrköping erbjuder skräddarsydda lösningar för att göra ditt hem till en fristad från smuts och oordning.

Vi förstår att livet kan vara hektiskt och att städning ibland hamnar långt ner på prioriteringslistan. Men med vår hjälp behöver du inte längre oroa dig för att ditt hem inte är i toppskick. Vårt erfarna team av städexperter är här för att ta hand om allt åt dig, från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök och badrum. Med vårt fokus på detaljer och noggrannhet kan du vara säker på att varje hörn och yta i ditt hem kommer att bli skinande rent.

Städning hemma Norrköping

Varför välja vår städtjänst i Norrköping?

När det gäller att välja en städtjänst för ditt hem i Norrköping är det viktigt att välja en pålitlig och professionell partner. Vi är stolta över att erbjuda:

 1. Erfarenhet och kompetens: Vårt team består av välutbildade städexperter med lång erfarenhet inom branschen. Vi vet vad som krävs för att leverera en högkvalitativ städning varje gång.

 2. Anpassade lösningar: Vi förstår att varje hem är unikt, vilket är därför vi erbjuder skräddarsydda städplaner som passar dina specifika behov och önskemål.

 3. Kvalitetsgaranti: Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Om du inte är helt nöjd med vår städning, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

 4. Miljövänliga produkter: Vi använder endast miljövänliga städprodukter som är skonsamma mot både ditt hem och miljön. Med oss kan du vara säker på att din städning görs med hänsyn till både din hälsa och planeten.

Anlita oss för en stressfri städupplevelse i Norrköping!

Sluta slösa din värdefulla tid och energi på att försöka hålla ditt hem rent på egen hand. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att njuta av ditt hem istället. Kontakta oss idag för att boka din första städning eller för att få mer information om våra tjänster. Med vår hjälp kommer ditt hem i Norrköping att bli skinande rent på nolltid!

Behöver du professionell flyttstädning i Norrköping inför din kommande flytt? Vår städtjänst är här för att underlätta övergången till ditt nya hem genom att erbjuda noggrann och pålitlig flyttstädning. Vi tar hand om allt från att rengöra alla ytor till att se till att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick för de nästa invånarna. Med vår hjälp kan du lämna ditt gamla hem bakom dig med förtroendet att det är rent och fräscht för de nya ägarna. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning i Norrköping och låt oss ta hand om det tunga arbetet åt dig!

CBD olja Sverige

8 Mar 2024

Cannabidiol (CBD) Olja i Sverige: Allt Du Behöver Veta

CBD-olja har blivit alltmer populärt i Sverige och runt om i världen på grund av dess många påstådda hälsofördelar. Men vad är CBD-olja egentligen och vad säger lagen om dess användning i Sverige? Låt oss utforska detta närmare.

Vad är CBD-olja?
CBD-olja är en naturlig olja som extraheras från cannabisväxten, särskilt från industrihampa som är rik på cannabidiol (CBD) och har en låg halt av det psykoaktiva ämnet THC. CBD-olja anses av många ha olika hälsofördelar utan att ge användaren en "hög" effekt som THC kan göra.

Är CBD-olja lagligt i Sverige?
Enligt svenska lagar är CBD-olja lagligt att köpa och använda om den innehåller mindre än 0,2% THC. Det är viktigt att notera att THC är det psykoaktiva ämnet i cannabis som är olagligt i Sverige. Så länge CBD-oljan uppfyller detta krav och är avsedd för personligt bruk, anses den vara laglig.

Vilka påstådda hälsofördelar har CBD-olja?
CBD-olja har blivit föremål för många studier som undersöker dess potentiella hälsofördelar. Bland de påstådda fördelarna inkluderar lindring av smärta, minskad ångest och depression, förbättrad sömnkvalitet, minskad inflammation och förbättrad hudhälsa. Det är dock viktigt att komma ihåg att forskningen fortfarande är begränsad och att mer studier behövs för att bekräfta dessa påståenden.

Hur använder man CBD-olja?
CBD-olja kan intas på olika sätt, inklusive sublingualt (under tungan), genom att blanda det i mat eller dryck, eller genom att applicera det topiskt på huden. Dosen kan variera beroende på individens behov och kroppssvar. Det är alltid bäst att börja med en låg dos och gradvis öka vid behov.

Var kan man köpa CBD-olja i Sverige?
CBD-olja kan köpas från olika fysiska butiker och onlinebutiker som specialiserar sig på hälso- och välbefinnandeprodukter. Innan du köper CBD-olja är det viktigt att göra din forskning och se till att produkten är av hög kvalitet och att tillverkaren är pålitlig.

Slutsats
CBD-olja fortsätter att vara ett populärt ämne i Sverige och runt om i världen, med många som söker dess potentiella hälsofördelar. Medan det är viktigt att vara medveten om lagstiftningen kring dess användning, kan CBD-olja vara ett intressant tillskott till din dagliga rutin om den används på rätt sätt och med förståelse för dess effekter och begränsningar.

Utforska Bekvämligheten av Att Handla Snus och Hälsokost Online

I dagens digitala värld blir alltmer av vårt dagliga liv flyttat online, och shopping är inget undantag. Att köpa snus online och köpa hälsokost online är två områden där denna trend verkligen har tagit fart. Men vad är fördelarna med att handla på nätet för dessa produkter, och hur kan du få ut det bästa av din shoppingupplevelse? Här är några intressanta tankar att ta med sig när du utforskar denna bekvämlighet.

1. Större urval och bekvämlighet: Att handla snus och hälsokost online öppnar upp en hel värld av valmöjligheter som kanske inte är tillgängliga i din lokala butik. Genom att bläddra bland olika online-butiker kan du hitta ett brett utbud av snusmärken och smaker, samt ett omfattande sortiment av hälsosamma produkter och kosttillskott. Dessutom kan du handla när som helst på dygnet, utan att behöva lämna ditt hem.

2. Prisvärda alternativ och specialerbjudanden: En annan fördel med att köpa billig snus online och hälsokost online är att det ofta finns möjlighet att hitta prisvärda alternativ och specialerbjudanden som kan spara dig pengar i längden. Många online-butiker erbjuder rabatter, kampanjer och paketpriser som gör det möjligt att köpa dina favoritprodukter till ett lägre pris än i fysiska butiker.

3. Anpassad shoppingupplevelse: Genom att handla online kan du skräddarsy din shoppingupplevelse på ett sätt som är svårt att göra i en traditionell butik. Du kan filtrera sökresultaten efter dina preferenser, läsa produktrecensioner och jämföra priser mellan olika butiker för att hitta det bästa erbjudandet. Dessutom kan du prenumerera på favoritprodukter för att få dem levererade regelbundet utan att behöva oroa dig för att gå tom.

4. Säkerhet och diskretion: När det gäller att köpa snus online är många människor oroade för säkerheten och diskretionen i transaktionen. Men med pålitliga online-butiker kan du vara säker på att din personliga information och betalningsuppgifter är säkra och att din beställning levereras diskret till din dörr utan att avslöja dess innehåll.

5. Möjligheten att utforska nya produkter: Slutligen ger online-shopping dig möjlighet att utforska och prova nya snusmärken och hälsokostprodukter som du kanske inte tidigare har känt till eller haft tillgång till. Genom att läsa produktbeskrivningar och recensioner kan du lära dig mer om olika produkter och ta mer informerade beslut om vad som passar dig bäst.

Sammanfattningsvis erbjuder online-shopping av snus och hälsokost en bekväm och prisvärd lösning för människor som söker enkel tillgång till sina favoritprodukter. Med ett stort urval, prisvärda alternativ och möjligheten att utforska nya produkter, är det ingen överraskning att allt fler väljer att handla online för sina hälso- och tobaksbehov.

Flytthjälp i Uppsala - Flyttfirma Uppsala

1 Mar 2024

Flytthjälp i Uppsala - Flyttfirma Uppsala: Gör Din Flytt Enkel och Bekymmersfri

Att flytta till en ny plats är spännande, men det kan också vara en av de mest stressiga upplevelserna i livet. Från att organisera och packa till att hantera logistik och transport, det finns mycket att ta itu med. Men med rätt flyttfirma kan du göra hela processen mycket enklare och smidigare. I Uppsala finns det ett antal flyttfirmor att välja mellan, men när det gäller att få professionell och pålitlig flytthjälp är det viktigt att välja rätt.

Flyttfirma Uppsala är ditt bästa val när det kommer till att underlätta din flytt. Med deras expertis och erfarenhet kan de ta hand om alla aspekter av din flytt, från packning och lastning till transport och lossning. De förstår att varje flytt är unik och arbetar nära dig för att skräddarsy en plan som passar dina behov och budget.

När du anlitar en professionell flyttfirma i Uppsala kan du vara säker på att din flytt kommer att gå smidigt och utan problem. Med deras noggranna planering och skickliga hantering av dina ägodelar kan du lita på att allt kommer att levereras säkert till din nya plats. Oavsett om det handlar om en stor familjeflyttning eller en mindre företagsflyttning kan du luta dig tillbaka och slappna av medan de tar hand om allt åt dig.

En annan fördel med att anlita en professionell flyttfirma är att de har rätt utrustning och resurser för att hantera även de mest krävande flyttningarna. Från tunga möbler till skrymmande föremål, de har allt som krävs för att säkerställa att din egendom transporteras säkert och effektivt.

Boka flyttfirma i Uppsala enkelt och smidigt.

Så när det är dags att flytta i Uppsala, tveka inte att kontakta en pålitlig flyttfirma för att göra hela processen smidig och bekymmersfri. Med deras hjälp kan du fokusera på att njuta av din nya plats istället för att oroa dig för logistik och transport. Ge dig själv den bästa chansen till en framgångsrik flytt genom att anlita Flyttfirma Uppsala idag.

Städföretag i Uppsala - Prisvärd Flyttstädning

1 Mar 2024

Städföretag i Uppsala - Prisvärd Flyttstädning: Levido Flytt och Städ

När det kommer till att välja rätt städföretag för din flyttstädning i Uppsala finns det många alternativ att överväga. Men låt oss vara ärliga, det är inte bara priset som spelar roll när det gäller att få jobbet gjort ordentligt och effektivt. Det handlar också om att hitta en pålitlig service som verkligen levererar det de lovar. Det är här Levido Flytt och Städ sticker ut från mängden som det bästa valet för din flyttstädning i Uppsala.

Att flytta är ofta tillräckligt stressigt utan att behöva oroa sig för att lämna det gamla hemmet skinande rent. Med Levido Flytt och Städ kan du vara säker på att din flyttstädning kommer att bli smidig och bekymmersfri. Deras dedikerade team av professionella städare har erfarenheten och expertisen som krävs för att lämna ditt gamla hem i toppskick, så att du kan fokusera på att njuta av ditt nya utrymme.

Städföretag i Uppsala - Prisvärd Flyttstädning

När det gäller prisvärd flyttstädning i Uppsala är Levido Flytt och Städ svårslagna. De erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på sin service. Det är ett företag som förstår vikten av att erbjuda överlägsen valuta för pengarna, vilket gör dem till det självklara valet för alla som letar efter prisvärd flyttstädning utan att behöva tumma på kvaliteten.

En av de stora fördelarna med att välja Levido Flytt och Städ är att de tar hand om allt åt dig. Från att damma och dammsuga till att rengöra ugnen och skrubba badrummet, deras team tar hand om varje liten detalj för att säkerställa att ditt gamla hem är i perfekt skick när du lämnar det bakom dig.

Så nästa gång du behöver flyttstädning i Uppsala, varför inte välja det bästa valet och kontakta Levido Flytt och Städ? Med deras konkurrenskraftiga priser, professionella service och omsorg om detaljerna kan du lita på att de kommer att göra din flyttstädning till en enkel och stressfri upplevelse. Ge dem ett samtal idag och upptäck skillnaden själv!

Städning i Stockholm - Städ tips

1 Mar 2024

Effektiva Städtips för En Strålande Renhet i Stockholm

I Stockholms pulserande stadsliv kan det vara utmanande att hålla hemmet skinande rent. Mellan arbete, sociala aktiviteter och andra åtaganden kan städning ibland hamna längst ner på att-göra-listan. Men fruktansvärt smutsiga hem behöver inte vara en oundviklig del av storstadslivet. Med några enkla städtips kan du upprätthålla en imponerande renhet utan att behöva offra din värdefulla tid.

1. Planera Din Städtid: För att undvika att städningen blir överväldigande är det bäst att planera in regelbundna städtider. Sätt av tid varje vecka för att dedikera dig åt att rengöra olika delar av ditt hem. Genom att följa en schemalagd städrutin blir det enklare att hålla ordning och undvika att smutsen byggs upp.

2. Använd Rätt Utrustning: Att ha rätt städutrustning är avgörande för att uppnå bästa resultat. Investera i högkvalitativa rengöringsprodukter och verktyg som passar för olika ytor i ditt hem. Mikrofibertrasor och borstar är utmärkta för att få bort smuts och damm utan att skada ytor.

3. Fokusera på Högtrafikerade Områden: I en stad som Stockholm är det vanligt att vissa områden i hemmet får mer slitage än andra. Fokusera på att hålla högtrafikerade områden, som entrén, köket och badrummen, extra rena. Genom att regelbundet rengöra dessa områden kan du minimera smutsens spridning till resten av hemmet.

4. Anlita Professionell Städhjälp: Om du har en hektisk livsstil och inte har tid att städa regelbundet kan det vara värt att överväga att anlita professionell städhjälp. Genom att anlita experter på städning i Stockholm kan du säkerställa att ditt hem är i toppskick utan att behöva lägga ner egen tid och ansträngning.

5. Belöna Dig Själv: Städning är kanske inte den roligaste aktiviteten, men det är viktigt att uppskatta resultatet av ditt hårda arbete. Efter varje städningssession, unna dig själv något trevligt som belöning. Det kan vara allt från en god kopp kaffe till en avkopplande promenad i en Stockholmsvackra parker.

Städning i Stockholm - Städ tips

I slutändan handlar det om att hitta en städstrategi som fungerar bäst för dig och ditt livsstil. Med dessa effektiva städtips för hemmet i Stockholm kan du njuta av en strålande renhet utan att behöva stressa över städningen. Så sätt igång med städningen redan idag och låt ditt hem lysa i Stockholms glans!

Letar du efter det perfekta städföretaget för att få ditt hem skinande rent? Då behöver du inte leta längre - Levido är det självklara valet!

Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att få den bästa städservicen i Stockholm. Vi på Levido förstår att varje hem är unikt och vi strävar efter att uppfylla dina specifika behov och önskemål när det kommer till städning.

Vårt dedikerade team av professionella städare är noggrant utvalda och utbildade för att leverera enastående resultat varje gång. Vi använder oss av högkvalitativa produkter och effektiva tekniker för att säkerställa att ditt hem blir skinande rent och fräscht.

Oavsett om det handlar om en regelbunden veckostädning, en storstädning inför en speciell händelse eller en djuprengöring efter renoveringar, så kan du lita på Levido AB för att göra jobbet ordentligt.

Vårt mål är att göra städningen så smidig och bekväm för dig som möjligt. Vi erbjuder flexibla tidsscheman och konkurrenskraftiga priser för att passa dina behov och din budget.

Så varför slösa tid och energi på att försöka städa själv när du kan överlåta det till proffsen på Levido AB? Kontakta oss idag för att boka din städning i Stockholm och upplev skillnaden med vårt utmärkta service!

Hur lång tid tar det att flyttstäda ett hus?

27 Aug 2022

Hur lång tid tar det att flyttstäda ett hus?

Flyttstädning är ett av de mest tidskrävande och minst roliga momenten vid en flytt. Inte sällan är det just den sista städningen många drar sig för allra mest då det är en hel del som ska städas och kraven på noggrannhet är höga.

Men hur lång tid kan man egentligen räkna med att en komplett flyttstädning tar? Räcker det med att avsätta ett par timmar för ett helt hus - eller bör man planera för en hel dags städning? Låt oss kika närmare på vilka städmoment som måste ingå i en flyttstädning för att utifrån det kunna bilda en uppfattning om vilken tidsåtgång man kan få räkna med.

Komplett flyttstädning är en storstädning med extra allt

Har man aldrig tidigare flyttat - och därmed aldrig städat inför en flytt - kan det vara lätt att tänka sig att en flyttstädning är detsamma som en vanlig storstädning. Så är dock inte fallet. Förvisso ingår alla de moment som ingår i en vanlig storstädning, men utöver det tillkommer även sådant man i vanliga fall kanske bara gör en gång om året. Om ens det.

Anlitar du en professionell städfirma för flyttstädning kan tjänsten se lite olika ut beroende på vilket företag du väljer. Överlag ingår dock följande städmoment vanligen i grundtjänsten:

 • Rengöring av golv (dammsugning och våttorkning)
 • Rengöring av lister, foder, socklar, dörrar, dörrhandtag samt kontaktytor
 • Städning av fast inredning - både utvändigt och invändigt
 • Fönsterputs - samtliga sidor samt mellan
 • Noggrann städning av kök och badrum
 • Rengöring inuti och, om möjligt, bakom vitvaror
 • Rensning av golvbrunnar
 • Avtorkning element

Som synes är det en hel del som ska betas av i samband med en flyttstädning. För att slippa stressa är det således bra att avsätta mer tid än vad man först tror att det tar.

Flyttstäda ett hus vs. en lägenhet

Det säger förstås sig själv att ju större boyta man har, desto längre tid tar det att städa allt i samband med en flytt. Ska du flytta från en stor villa finns där fler och större ytor som ska städas, jämfört med om du hade haft en lägenhet.

Exakt hur lång tid det tar att flyttstäda en bostad - vare sig det är ett hus eller en lägenhet - är svårt att säga. Mycket beror förstås på i vilket skick bostaden är då städningen påbörjas. Planerar du att flyttstäda ditt hus själv rekommenderar vi som professionell städfirma med lång erfarenhet och många flyttstädningar i bagaget, att du åtminstone avsätter en hel arbetsdag. Är ni flera som hjälps åt kan det naturligtvis gå snabbare, men räkna ändå med flera timmar.

Tänk på att kraven vid en flyttstädning är höga och att varje skrymsle och vrå måste vara ordentligt rena. Lämnar du över nycklarna till en bristfälligt städad bostad är risken stor att du blir ersättningsskyldig gentemot de som har flyttat in.

Sammanfattningsvis kan sägas att en flyttstädning tar tid - såväl i hus som i lägenheter. Vill du slippa städningen och få mer tid över till annat? Kontakta oss via vår hemsida för en kostnadsfri offert på professionell och prisvärd flyttstädning.